ZARA KRONVALL SIGFRIDSSON

Välkommen hit! Här finner du en blogg om livet med allt vad det innebär och du får följa med mig på min resa med musiken.

Snart blommar gullvivan

Allmänt, Sång/Musik/Artisteri Permalink0
Lite glimtar från 2018 var det sista du fick av mig här. Kan ju tyckas lite snålt när vi nu redan är inne i mars år 2019. Det får jag lov att göra något åt. 

(null)

Precis som för dig rullar livet på. Jag brukar säga att jan & feb brukar vara lugnare månader, men det får jag ta tillbaka detta år. Varför har jag någonsin sagt det? Emil har alltid premiär med sina musikaler feb/mars, det innebär inte lugnt för mig, inte för honom heller. Jag sköter allt vad gäller hem, barn, problem, mat, tvätt, städ och allt vad livet med tre barn innehåller. Men det gör jag så gärna, det gäller att ge och ta och låta varandra leva sina drömmar. 
We Will Rock You har haft premiär och jag tycker du som bor i krokarna bör gå och se den. 

Jag och Jessica lever också vår dröm. Spelar på nattklubbar framför glada, entusiastiska människor som fyller oss med energi! Utöver det skriver Jessica fantastiska låtar tillsammans med Ylva & Linda, som vi sjunger in och hoppas på ett eller annat sätt kunna visa upp för dig! 

(null)

(null)

(null)
Förra helgen var vi i Stockholm och sjöng för Melodifestivalklubben och efter det sjöng vi på Club Backdoor. 

Ängla har haft sin premiär av ANNIE i Göteborg! Fatta känslan när ens eget barn står på en musikalscen i Göteborg! 🙌🏻🌟
Julius production är verkligen fantastiska på att ihop allt så bra! Känner mig så trygg med att lämna Ängla i deras händer varannan helg! Tänk vilken resa hon får vara med om, vilken erfarenhet! 
(null)
(null)

Varenda ledig sekund spelar vi just nu in ett nytt album med Familjen Sigfridsson! 
Vi släppte en singel igår: "Där gullvivan blommar". Vår tolkning av Grymlings fantastiska låt. Faktiskt en låt jag även fick tolka när jag var medlem i Sarek. 

(null)
In på Spotify och tryck på repeat om du gillar den! 🙏🏽🌼🙌🏻🎶 Skivan som släpps 10 maj kan du förboka här: SKIVAN

Som många andra längtar jag enormt mycket till vår, sol & värme. Blad och blommor som knoppas. 🌱🌷
Det har varit väldigt mycket roligt under en lång tid, men det har också kantats av mindre roliga och faktiskt jobbiga saker, som ju livet gör. Vissa är lättare att ta sig igenom än andra. Det gäller att föröka hitta balans, små stunder för återhämtning och inte glömma bort sig själv, samtidigt finnas där för andra. 

Nä, nu kallar studion igen! Sångproducenten (även kallad Emil) tog sig en lite nap, men nu får det vara slut på den. 😜

So long.... 

Till top