ZARA KRONVALL SIGFRIDSSON

Välkommen hit! Här finner du en blogg om livet med allt vad det innebär och du får följa med mig på min resa med musiken.

Damma av eller ej?

Allmänt, Sång/Musik/Artisteri, Zara skriver Permalink2

Du har ändå hängt med ett bra tag i mitt liv bloggen. Men jag kan inte riktigt bestämma mig, ska vi hänga ihop eller ska vi gå i sär? 

(null)

Ibland har jag så mycket energi att skriva & det ploppar upp idéer om vad jag ska plita ner. Men allt för ofta står det still. 
Vad ska jag skriva om? Saker jag brinner för, som skapar diskussioner? Mitt liv, men är det verkligen intressant för någon annan än mig själv? Ja, du förstår. 

Ibland är det bara så skönt att skriva av sig, men jag har många att ta hänsyn till. Jag är en öppen person, har inga problem att visa att livet går upp och ned. Det gör det väl för alla? Barnen börjar bli stora, de har sin inteigeitet, den måste respekteras. Annars skulle jag kunna ha en hel blogg om att vara tonårsförälder och säkerligen kunnat skapa en hel del igenkänningsfaktor. 😜 (Tonåringen i sin tur hade nog kunnat ha en blogg om tonårsföräldrar..) 

Jag är mitt i semestern. Semester och semester... Semester från mitt ena jobb. Detta år känns det som jag jobbat hela tiden. Men jag klagar inte, jag är glad att få göra det jag älskar mest av allt. Men jag skulle ljuga om jag sa att jag skulle behöva stänga av helt och hållet en vecka eller två. Men det gäller att smida medan järnet är varmt som man brukar säga.. 
Det är så mycket på gång! Så mycket jag håller tummarna för, så mycket jag/vi kämpar för.
Jah önskar så mycket att det går att "lyckas" utan att behöva buffla eller gå över lik i denna bransch. För det är jag inte intresserad av att göra. 

(null)

Nu sitter jag ute i solen i mitt älskade Karlsborg. Syskonbarn till höger och vänster, något jag älskar. Sista dagen i paradiset och det kommet bli en dag på stranden. 

(null)

(null)

(null)


Vill ni se mig sjunga i sommar och framöver gör du det här: 

► 24 juli- Smygehuk, Familjen

► 27 juli- Oskarshamn, Zara & Jessica

► 2 aug- Helsingborg, Familjen

► 9 aug- Ö-vik, Zara & Jessica

► 11 aug- Lönsboda, Familjen

► 7 sep- Ignaberga, Familjen 

► 28 sep- Nyköping, Zara & Jessica


(null)

(null)
 
Hoppas du har en ljuvlig sommar! 
#1 - - Sara :

Neej sluta inte är min spontana känsla och tanke. Men så klart.. Följ ditt hjärta 💕

#2 - - Pia:

Kan kanske va lite olika perioder o faser i ens liv som man kanske inte har tid eller lust o göra vissa saker så följ ditt hjärta <3

Till top