ZARA KRONVALL SIGFRIDSSON

Välkommen hit! Här finner du en blogg om livet med allt vad det innebär och du får följa med mig på min resa med musiken.

Like 5 again

Allmänt, Zara skriver Permalink1
Så har man precis varit med om det mest förnedrande, eller ja, jag skulle ju kunna lägga till några saker som är mer förnedrande, men ändå. Jag har varit hos tandläkaren. 
(null)
Foto: vården.se

Rättare sagt har jag varit hos tandhygienisten. Jag har absokut ingen tandläkarskräck, men jag vill inte gärna ta sprutor och borra förstås. Men, jag blir precis som ett litet barn igen. Nickar lydigt och har aldrig känt mig så skyldig förut. 
Jag lovar dyrt och heligt att jag ska borsta tänderna mjukare likt en penna, jag ska använda en liten runt borste längst in (hon himlar nästan med ögonen när jag säger att jag inte gör det), jag ska bli bättre på tandtråd och flourskölj.. Jag ska också sluta med kolsyrat vatten/läsk och jag ska göra mina käkövningar, eftersom jag är en sådan buse som inte använder min bettskena (som för övrigt sonen tog som ngt tandskydd i en lek för något år sedan och aldrig hittade tillbaka till sin rätta plats. Men det vågade jag inte säga.) 
Detta gör jag nickandes, medan hos suger med en slang i munnen på mig, skrapar och gräver samtidigt som det rinner saliv över hela mig. Smickrande. Nja. 

Men visst är jag glad att jag har möjligheten att få mina tänder kollade! Väldigt tacksam. Det känns som en liten seger när hon kollar röntgenbilderna och säger "det ser faktiskt bra ut" ! Har lust att göra en segergest! 
Jag går nöjd ut, köper nästan hela shoppen vid kassan och går därifrån och håller vad jag lovat. I alla fall i någon månad eller två. 😝😬


#1 - - Anonym:

Hihi! Stor igenkänningsfaktor på den.

Till top