ZARA KRONVALL SIGFRIDSSON

Välkommen hit! Här finner du en blogg om livet med allt vad det innebär och du får följa med mig på min resa med musiken.

Christmas is comming

Allmänt, Sång/Musik/Artisteri, Zara skriver Permalink0
Så roligt, men jag har nog aldrig varit med om en så intensiv period någonsin i mitt liv. 

(null)

Hur orkar du? Den frågan får jag ofta. Helt ärligt undrar jag själv ibland, men det enkla svaret är ju för att det är så kul! 
Men den här hösten går till historien. En höst då allt hände samtidig och bara det att få ihop logistiken har gjort en utmattad 🤪. Men det mesta går ju att lösa och hittills har det gått bra. Men ser i varandra här hemma? Nja.. 😜 Men är så tacksam att vi alla får göra det bli älskar allra mest, vad mer kan man egentligen önska? 

Nu närmar sig julen, som jag längtar. Denna helgen blir det julfint i vårt hus, för sedan jobbar jag inprincip alla dagar fram till jul. Så denna helgen är lite helig. Jumusiken är redan igång kl 7:30 och jag laddar för att trassla med sladdar eftersom jag förmodligen slarvade när plockande undan julen, säga åååå när barnens pynt kommer fram och skråla med i jullåtar. 

Igår repade vi inför våra julkonserter på Kristianstads teater 8-9 dec! 
Du har väl säkrat din biljett? Endast ett fåtal kvar. 😊
Ska bli så roligt att få möta er alla där. 
Det kommer bli lite tomt utan Ängla, men vi ska göra vårt bästa för att fylla vår musikalstjärnan plats. ❤️ Snart premiär för henne och resten av gänget i ANNIE på Nöjesteatern i Malmö. 

(null)

Hoppas du får en alldeles underbar lördag! Kanske med lite julmusik i bakgrunden? Glöm då inte att lägga till min & Jessicas nya jullåt Ge mig jul igen i din playlist. 🙏🏻😘


Här kan du höra oss i jul:
1/12 Helsingborg - Luciagalan (Familjen)
8/12 kl 14 Kristianstads teater (Familjen)
8/12 kl 18 Kristianstads teater (Familjen)
9/12 kl 14 Kristianstads teater (Familjen)
16/13 Västerstads kyrka (med Emil) 
20 dec Gärds Köpinge (med Emil & Ängla) 
Till top