ZARA KRONVALL SIGFRIDSSON

Välkommen hit! Här finner du en blogg om livet med allt vad det innebär och du får följa med mig på min resa med musiken.

Stanna upp för en stund

Allmänt, Zara skriver Permalink2
Jag har haft bra dagar, bra veckors faktiskt. Men nu får jag dra lite i bromsen igen. 

Foto: Amanda Sigfridsson

Alltså det där med att gå i lagom tempo på livets väg, det är inte lätt. "Släpp alla måsten", "skiten springer inte ifrån dig", det funkar sådär för mig. Det finns vissa måsten som man ju måste göra. Jag måste ha lite ordning runt omkring mig för att hitta frid. Sådan är jag. Kläderna måste tvättas, hängas och vikas in, vi kan ju inte gå nakna. 😜
 För mig handlar det om att hitta en balans. Det tycker jag att jag har gjort, vad det gäller just alla måsten man faktiskt måste göra.

Men det där med att ha många bollar i luften. Det rör till det för mig. Det har det inte gjort tidigare, men nu gör det de. Jag älskar att vara där det händer, men min knopp orkar inte det. 
Jag har ett 80% arbete i skolan, där jag får göra en av de saker jag brinner för. Göra skoldagen bra för elever med npf. Att sedan komma hem till ett barn, med liknande problematik tar ibland på krafterna. Men jag kan inte tänka mig att göra något annat. Jag behövs där och jag känner att det är otroligt viktigt och att jag gör nytta och jag älskar det!
Nu drar spelningarna igång och jag älskar det lika mycket! Sedan har jag ett par andra roliga saker på gång, som jag också brinner för. Ja, du hör ju. 
Så när jag är ledig, behöver jag just nu dra i handbromsen och bara vara. Men jag är glad att jag kommit så långt, att jag känner min kropp och vet när det är dags. 

Hur kopplar du av som bäst?

Foto: Amanda Sigfridsson


#1 - - Malin :

Jag yogar. Tog mig LÅNG tid att komma dit, att gilla det och att kunna slappna av. Men nu är det det bästa jag vet. En stund varje dag, ibland kort ibland längre. Så välgörande både fysiskt och psykiskt. Och så promenerar jag oftast till och från jobbet. Den stunden är bara min, men frisk luft, musik, en pod eller bara tystnad. Älskar min familj, men älskar också korta stunder helt ensam. Det kan ge mig oceaner av mer energi. Skönt att du känner kroppens signaler så väl och reagerar i tid! ❤️

#2 - - Milo :

Husvagnen.....men det är skillnad på var du o jag är i livet. Jag har barnen stora o bestämmer över min egen tid. Din tid kommer ja lovar...puss o kram.

Till top