ZARA KRONVALL SIGFRIDSSON

Välkommen hit! Här finner du en blogg om livet med allt vad det innebär och du får följa med mig på min resa med musiken.

Ett duschmaraton

Allmänt, Zara skriver Permalink0
Tänk att få tre barn in i duschen kan vara som att springa ett maraton. 

(null)

Ja, eller i alla fall när man har en av dem, som mer liknar en orolig tornado ( inte för att någon tornado kanske är lugn). 
En tonåring kan ju duscha själv tack och lov, men en tonåring duschar med hela rummet.
Den ena blivande 9 åringen klarar också att duscha själv, men det är inte så lätt när man får en badrumsmatta inkastad på sig i duschen. Allt medan mamman torkar upp pannkakor med sylt från golvet, som tornadon lyckats få dit i affekt. 

Men till slut luktar alla nyponrosor och tornadorn har lugnat sig i sin säng med tyngdtäcke och högläsning. Men det tar nog tid att somna. I morgon är det skolavslutning och den är visserligen efterlängtat. 
Men en skolavslutning där den trygga läraren byter tjänst, så även resursen. Sånt är livet, men kräver mycket oro och tankar för en liten kropp med adhd. 

Varje skolavslutning andas jag ut. Vi klarade det. Ännu ett läsår. Och det har gått framåt, tack vare hårt arbete från personalens sida och vår. 
Tonåringen går ut med fina betyg och lillstrumpan likaså (omdömen). 
Ingen är stoltare än jag över alla mina tre, som kämpar på sina sätt! 
En tår kommer säkerligen trilla ner från min kind i morgon. Finns det något vackrare än "Den blomstertid nu kommer" och barn i somriga kläder med ett leende från öra till öra? 

(null)

Till top