ZARA KRONVALL SIGFRIDSSON

Välkommen hit! Här finner du en blogg om livet med allt vad det innebär och du får följa med mig på min resa med musiken.

Belöningsbad

Allmänt, Zara skriver Permalink0
Lördag hela vecka, lördag hela veckan lång. 

(null)

För att hitta motivation till skolarbete måste vi använda oss av små morötter 🥕. Förra veckan var det Pinchos, som fick vår pojk att hitta motivation. Denna vecka bad. 
Igår var han bjuden på kalas, en tillställning som blev väldigt lyckad, men vad det äter energi. Egentligen var energin inte tillräckligt påfylld idag och det märktes tydligt när vi kom till stan och badhuset. Lugnet la sig först när vi betalade de där 30:- extra, för att gå in i ett annat litet rum där varmvattenbassängen finns. Där var det lugnt, bara några få personer, precis lagom för vår pojk. Beundrar tvillingsyrran, som förstår och hakar på. Inget man kan begära av en 8-åring ♥️ Vår lilltjej är klok som en bok. 🙏🏻
Det gäller hela tiden att anpassa, ibland blir jag ledsen när jag märker att sådant som är lätt för dig och mig, är så jobbigt för honom. Samtidigt får man inte glömma att vara glad över de framsteg vi kan se. Balansen i livet i är inte alltid helt enkel. 

Stora tjejen repar för fullt inför musikalen All shook up. Alltså, musiken är verkligen underbar! Elvislåtar i ny tappning. Jag rekommenderar dig stark att lyssna på dem via ex Spotify, för att få en bild av vad det är för typ av musikal. Så glad och härlig! 
Detta blir hennes första musikal i vuxenenseble, lärorikt och skoj! 

Första högstadiediscot då, blev det lyckat? 
Ja då, det var en nöjd tjej, som gärna gör om det. 💃💃

(null)

I morgon är det söndag, en rätt okej dag det också ❤️Till top