ZARA KRONVALL SIGFRIDSSON

Välkommen hit! Här finner du en blogg om livet med allt vad det innebär och du får följa med mig på min resa med musiken.

Trött och tröstätande

Allmänt, Zara skriver Permalink1
När jag är trött, sliten och tycker livet är lite tufft, stoppar jag gärna i mig något lite onyttigt. Känns det igen? 

(null)

Men nu mina vänner har jag bestämt mig för det får vara slut med det. Men det är ju lättare sagt än gjort. 
Jag njuter av min träning två dagar i veckan, dessutom har jag skaffat 7 min appen, så jag försöker göra de övningarna resterande dagar. Dessutom har jag gått med i Viktväktarna. Jag går inte på möten, men jag använder mig av appen. Räknar poäng och har koll på det jag stoppar i mig.
"Men varför det? Du behöver väl inte gå ner i vikt?" - det får jag ofta höra. Och det är ju snällt. Men det finns bra underkläder och kläder som håller inne i du vet 😜 Skämt å sido, jo, jag har några kilon jag behöver ta tag i. Det händer grejer med kroppen nu vid 35. Och jag vill vara stark och orkar mycket, därför känns detta helt rätt just nu. 
Men vet du? Jag har tänkt på godis och kakor hela veckan. Men i morgon lördag, ska jag unna mig något gott för mina extra points 🤩 Hoppas nästa vecka bli lättare....

Njut av fredagen ❤️

#1 - - Jessica:

Hej Zara!
Vet precis hur det känns. Men till skillnad från dig har jag ca 18 kg att gå ner. Har börjat med att ta bort all pasta, ris, potatis och bröd från min kost. Äter knäckebröd till frukost. Och till middag blir det sallad med någon form av protein. Men det konstiga är att när man vet att man ska "hålla igen" och inte får äta allt tänker man ännu mer på mat, godis och kakor. Och det jobbigaste är när man ska träffa folk för att fika. Frallor och bröd är ju nästan det enda fik erbjuder. Men några fik har sallader så det tar jag. Men det är aldrig lätt. Men vem har sagt att det ska vara lätt att leva?
Kämpa på!

Svar: Hej! Önskar dig all lycka! Ja, jag tänker på godsaker nästan hela tiden och hoppas att det ska lägga sig lite. Minns förra gången jag var med, att jag efter ett tag mådde dåligt när jag åt socker. Kanske kommer vi dit, hoppas det, för då känns det inte lika jobbigt.
♥️
Zara Kronvall Sigfridsson

Till top