ZARA KRONVALL SIGFRIDSSON

Välkommen hit! Här finner du en blogg om livet med allt vad det innebär och du får följa med mig på min resa med musiken.

Så liten, men så klok

Allmänt, Zara skriver Permalink3
Ibland kan du få mig att vilja slita mitt hår, men så mycket oftare lär du mig nya saker om livet och jag spricker av stolthet. 

(null)

Tänk att du redan vid 8 års ålder måste lära känna dig själv på ett sätt som inga andra 8 åringar behöver. Det måste du för att resten av din omgivning ska förstå varför det blir  som det blir ibland. När kraven från oss vuxna och kraven från själva livet blir för stora och det krockar med din värld. 
En värld där energin tar slut snabbare. Där allt från ljudet av en stol som skrapar mot golvet, till en fågels läte utanför fönstret och det pockar på din uppmärksamhet. När koncentrationen egentligen ska vara på en uppgift vi vuxna gett dig, som vi bestämt att en 8 åring ska klara av. 

Men när du redan vid 8 års ålder kan börja berätta, vad som gör att det krockar blir jag så stolt. Så stolt över att du börjar lära känna dig själv så väl och att du faktiskt kan förmedla det. 
Det blir så enkelt när du berättar och jag lär även känna mig själv, hur jag är som vuxen och mamma. Framför allt, hur jag kan bli en bättre medmänniska och mamma. 

Vi människor följer oftast samma mönster, som vi alltid har gjort och de ramar som samhället är uppbyggt i. Men jag lovar, om ni lyfter blicken kommer ni upptäcka en helt ny värld 🌈

Det ligger så mycket i texten ovan om blomman 🌸. 
Det är inte barnet vi ska fixa till, utan miljön och bemötandet runt omkring, så att barnet får möjlighet att blomma. 

💖 Kärlek från mig till er alla! 
#1 - - Milo:

Du e så klok Zara om fler var som du...kärlek

Svar: Tack Milo ❤️
Zara Kronvall Sigfridsson

#2 - - Mamma/mormor :

Kärlek till er . Du är så klok älskade dotter lika så den lilla älskade 8-åringen. Älskar er till månen o tillbaka. Kärlek medmänsklighet ❤️❤️

#3 - - Gammelmoster Mallan:

Tips: Lerins lärlingar på tv1 onsdagar klockan 21.00. Ett underbart program som ger mig både kunskap och glädje. Skulle önska att alla med funktionshinder fick denna chans att visa sina färdigheter och klokhet.

Svar: Ska kolla in ♥️
Zara Kronvall Sigfridsson

Till top