ZARA KRONVALL SIGFRIDSSON

Välkommen hit! Här finner du en blogg om livet med allt vad det innebär och du får följa med mig på min resa med musiken.

I Zaras huvud

Allmänt, Zara skriver Permalink4
Ja jösses hörre du! Ibland får man bara lov att skratta åt sig själv. Vad annat kan man göra? 

(null)

Sladdar iväg från jobbet, för att snabbt hämta upp dottern för trumlektion. Springer ärenden på stan, under de 20 min hon trummar. 
Snabbt tillbaka och hoppar in i bilen, familjen hemma är hungriga. Bensinlampan lyser. 💡
Sladdar in på bensinmacken på vägen hem och glider upp vid slangarna. Sätter in betalkortet och ska börja tanka. Då ser jag att det inte finns något tanklock på den sidan. (Detta har aldrig hänt mig). 
Skrattar till och säger till mannen, som just parkerat bredvid att jag visst glömt bort vilken sida mitt tanklock sitter på. Frågar honom om någon annan nu kan börja tanka på mitt kort.. det trodde vi inte..
Jag säger ganska högt till dottern innan jag hoppar in i bilen att jag blandat ihop min bil med pappas, med hopp om att mannen skulle höra det. Men det var en vit liten lögn. Jag har aldrig tankat hans bil. 🤫
Jag  sladdar runt och kör upp vid slangarna bredvid. Då ser jag att mannen vinkar på mig och jag öppnar dörren.. Hana säger snällt med ett leende att jag hamnar fel igen!! Herregud! 🤪
Återigen får jag sladda runt och invänta att mannen, som nyss upplyst mig, ska tanka klart. Innan han kör kommer han fram tlll mig och berättar att allt var lugnt med mitt kort, att personen efter mig inte kunde tanka på mott kort.. 
Sedan kunde jag lugn sladda in på rätt plats med tanklocket på rätt sida. 

Händer sådant bara mig? 
/Virrepannan 
#1 - - Sara :

EXAKT sådär gjorde jag sist jag tankade!! Tur man inte kände sig lagom trög..... 🙈😂 Som tur va var jag helt själv där.

Svar: Ja jösses så dum man känner sig! 🤣
Zara Kronvall Sigfridsson

#2 - - Anonym:

Visst är de underbart att vara virrpanna ibland! 😘 De händer mig ganska ofta då ja kör olika bilar hela tiden. Ja känner mig superdum o känner folks tankar o blickar typ genom kroppen 😝 så pinsamt men mänskligt!! Antar att vi som är bäst ofta hamnar i sådana situationer 😜🤣😘😋👍💪🌟 hi hi stor kram! PS, kolla om din tankmätare sitter på tex vänster sida, då är tanklock på vänster eller höger då är de där så slipper man många av de gånger man kör till fel sida 🌟 Kör själv med de, stämmer bra de flesta gångerna 🤩

#3 - - Anonym:

Kram Ann-Sofie

#4 - - Pia:

Nej tro inte det för här har du en virrhöna till ...jag lovar o kul att flera vimsar till det :)

Till top