ZARA KRONVALL SIGFRIDSSON

Välkommen hit! Här finner du en blogg om livet med allt vad det innebär och du får följa med mig på min resa med musiken.

När det inte passar sig

Allmänt, Sång/Musik/Artisteri, Zara skriver Permalink7
Kommer jag någonsin kunna förlika mig med det? 

(null)

När affekten kommer publikt. Mitt bland alla människor, på platser där många vet vilka vi är. När de fula orden haglar ur munnen, när sparkarna och okontrollerade rörelser avlöser varandra. 
Mina tankar far runt. Förstår folk? Tror de att han är ouppfostrad och får bete sig hur som helst? Kan de se att kraven blev för stora, att energin är slut och att vi kanske missade en detalj för att ge honom rätt förutsättningar? Pulsen ökar, jag svettas och magen gör ont. 

Men mest ont har den lilla pojken. Att det inte blev som han föreställt sig. Ångesten det ger. När han redan behövt använda all sin energi hela dagen och klarat det fint, för att sedan inte klara mer. Fast han så gärna vill. Han vill vara som du och jag. Klara allt det roliga, som är så lätt för dig och mig. 

Jag får dåligt samvete mot dem som kommer fram och vill snacka och jag knappt inte klarar av att lyssna. Jag vet att jag delar de tankarna med min andra hälft. Mina tankar är hos pojken i mitt knä. Vill att allt ska flyta på, utan något som ska störa hans värld, så att han ska få lyckas med resten av tiden. Jag är livrädd inombords. Förlåt mig om jag verkar ointresserad, det är jag inte. Men jag kan inte, just då. 

❤️

#1 - - Anonym:

Förstår dig i allt det du skriver! Jag har själv två barn med npf-problematik! När min gosse var liten hände det alltid något där han befann sig! Oron inför vad som komma skall i hans liv oroade mig jämt! Men idag är han 18 1/2, han tar studenten från ett yrkesprogram på gymnasiet, jobb har han på gång efter studenten. Eftersom han skött sina praktikperioder fint, så han han jobbat alla lov där.
Nu i veckan skrev han teoriprovet till körkortet och blev godkänd med 58 av 65. Nu väntar bara uppkörningen!
Zara, tro mig. Det kommer bli bra, men ibland känns det som ett helvete!
Man känner sig som världen sämsta förälder med ständigt vaktande ögon på sig! Folk som tycker och tror sig veta bättre än en själv!
Stå på er! Er grabb är unik❤️!

Svar: Tack för din berättelse! Och Hurra för dig och Hurra för din son!!🌟❤️🌟
Zara Kronvall Sigfridsson

#2 - - Anna:

Har också varit där och känt blickarna, hört muttrade, velat skrika åt alla att sluta tissla och tassla! Mina små hjärtan har tagit sig in i vuxenvärlden trots allt 💚 De har stora hjärtan som bryr sig om andra. De är kreativa precis ert lillgryn. Jag kan inte göra något för att hjälpa dig/er mer än att skicka styrkekramar i mängder.

Svar: Tack! Att du delar med dig gör mycket 💖 Precis så är det med vår lille kreativa kille, han har ett väldigt stort hjärta. Kram till dig och dina. Härligt att höra att allt gått bra!
Zara Kronvall Sigfridsson

#3 - - Anna:

<3<3

Svar: ♥️
Zara Kronvall Sigfridsson

#4 - - Christina:

Kram till Er alla i familjen.

#5 - - Anonym:

❤❤❤

Svar: ❤️❤️❤️
Zara Kronvall Sigfridsson

#6 - - Anonym:

Så otroligt berörande att läsa❤️

Svar: ❤️
Zara Kronvall Sigfridsson

#7 - - Anonym:

Du en en helt fantastisk person som inspirera och sprider glädje. Jag känner dig inte personligen men varit på flertal av musikaler ni ger och glädjen och spontaniteten ni sprider är helt grym. ❤❤
All kärlek och styrka till er ❤❤

Till top