ZARA KRONVALL SIGFRIDSSON

Välkommen hit! Här finner du en blogg om livet med allt vad det innebär och du får följa med mig på min resa med musiken.

Vilken helg

Allmänt Permalink0

Pizza med kollegor, teatern, Mello & Fifty shades darker.

Vilken helg jag snart lägger bakom mig. Måste säga att helgen gått i mitt tecken, det har varit "min" helg. En väldigt konstig känsla. Visst har jag hunnit med att köra barn fram åt tillbaka till teatern och även suttit där. Men jag har också gjort saker bara för mig. 

Jag tar det bakvänt och börjar med dagen, söndag. 

En ny familjemedlem. Välkommen.

Helt plötsligt fick jag några timmar helt för mig själv och jag visste knappt vad jag skulle göra!? Hur konstigt är inte det? Drog några varv med dammsugaren, vädrade lakanen och svängde inom Blomsterlandet, så jag äntligen kunde plantera de små skotten från mina Elefantöron. 🌱 (tanten inom mig jublar!) En ny kaktus och en liten kruka fick också följa med hem. 


Snart ska jag bege mig till stan och ÄNTLIGEN se Fifty shades darker. En väntan på 2 årär snart över. 

Min favoritkärlekshistoria.

Förutom att jag satt med vid repen av RONJA på Kristianstads teater var jag även i Malmö med en kompis och kollade på Melodifestivalen! Vilken fest! Kanske inte det starkaste startfältet, men tycker de 4 som gick till final & andra chansen var rätt! 

Benjamin var min favorit igår och Nano är min favorit av alla hittills. 

Ser du mig 😜

Trots sjuka barn kom jag tillslut i väg på pizzamys med mina kollegor i fredagskväll. Vi hade superroligt och jag är så glad att jag har mina fina kollegor ❤


Ja, vilken helg alltså! Hoppas du också haft en skön & rolig helg! 

Till top