ZARA KRONVALL SIGFRIDSSON

Välkommen hit! Här finner du en blogg om livet med allt vad det innebär och du får följa med mig på min resa med musiken.

En riktigt vit jul

Allmänt Permalink1
 
Att fira en vit jul är inte något vi är bortskämd med i min familj direkt. 
Men denna jul fick vi så det räckte och blev över. 
 
Foto: Jonatan Månsson. Instagram: @jm.arts 
 
Efter barnens julavslutning packade vi in oss i bilen och körde till Stöten. Men herrejösses vilken resa det är! Tur att man glömmer mellan gångerna hur långt det egentligen är. Måste säga att barnen nog klarar det bäst, själv kan jag knappt röra mig till slut. Men det är helt klart värt det när man möts av det ni ser på fotot. Så otroligt vackert med allt det vita som pryder mark och gran. 
Det är min svägerskas sambo, som tagit dessa underbara foton. Följ honom på Instagram- @jm.arts för fler fantastiska foton. Ja, även Amanda- fotografamandasigfridsson. 
 
Foto: Jonatan Månsson. Instagram: @jm.arts 
 
Det har varit dagar med skidåkning, våfflor, soffhäng och vila. Ja, det är ju en hel del stök & stånk när alla ska få på sig hela munderingen, vrister som håller på att gå av när pjäxorna ska på och någon som behöver gå på toaletten när allt precis kommit på. Men det hör ju till. 
Så roligt att se barnen utvecklas och de gillar verkligen att åka skidor. 
 
Jag själv behöver verkligen vila. Min kropp och knopp är verkligen trött. Så skönt att jag har några lediga dagar kvar innan nästa termin drar igång. Vi har nu landat hos min familj och jag hoppas på lata dagar. 
 
Här kommer några av mina foton från fina dagar i Stöten. 
 
#1 - - Pia:

Så härligt ni verkar ha haft det o visst är det vackert o mysigt med all denna snön :) Min dotter med familj o mitt lilla hjärtegryn är i Örnsköldsvik hos svärsonens syster med familj o de har så mycket snö också o mitt lilla barnbarn 2 år älskar det o sen hans 3 kusinflickor älskar ju o busa med honom <3 En annan som är skåning är van vid regn o rusk :) Önskar er Ett Gott Nytt År !

Svar: Ja, vi är vana med regn och rusk! Det var verkligen härligt att fira i snön. Kan tro att dina barnbarn njöt också ❤️ Gott Nytt År!
Zara Kronvall Sigfridsson

Till top