ZARA KRONVALL SIGFRIDSSON

Välkommen hit! Här finner du en blogg om livet med allt vad det innebär och du får följa med mig på min resa med musiken.

Fullmatad vecka med härligt slut!

Allmänt, Sång/Musik/Artisteri Permalink3

Vilken vecka och vilken helg! I bland är det underligt hur mycket man kan få plats med under en vecka.
Jag tror jag maxat denna som just gick.
Efter en vecka på jobbet med två sena kvällar drog jag direkt till något väldigt spännande på fredagen när jag stämplat ut. En smygrelease av Emma Pettersson & Agneta Almqvist bok "Glöm inte att andas"! Emma blev brutalt misshandlad och lämnad att dö på ett fält i Kristianstad 2009 av sin ex-pojkvän. I boken berättar Emma om hennes kamp att överleva och hur hon gått vidare. Till boken medföljer en cd-skiva, där "spökskrivaren" Agneta, som är musiker också tonsatt Emmas ord. Där kommer jag in i bilden.
Jag har fått äran att sjunga några av låtarna och fick så även göra på denna release. Tyvärr missar jag releasen för allmänheten den 3 sep på Bokfestivalen i Kristianstad, men jag tycker verkligen att DU ska gå dit.
Emma läser ur boken och det är så starkt! Vera Kronbäck, som också sjunger på skivan, kommer framföra låtarna där och hon är så duktig!

Kvinnorna bakom boken: Agneta & Emma!

Någon rast och ro blev det dock inte på lördagen. Då var det dags för mer roliga saker!
I samarbete med Fearelde kulturförening har jag anordnat en konsert med unga talanger från trakten och i lördags var det dags! Det blev väldigt lyckat! Underbart att se så många från trakten komma till parken med sina picknickkorgar för att stötta och lyssna! Och de fick minsann njuta både av vackert väder och duktiga talanger! Tack alla medverkande och publiken! Det är kul att engagera sig när responsen blir så fin!

Jag tillsammans med talangen Tilde. Foto: Bertil Nilsson

Efter hektiska dagar behöver man lugn och ro. Så när jag blev erbjuden denna vy i lördags kväll tackade jag inte nej!

Foto: Jannica Sjöström

Nu ser jag fram emot en ny vecka med härliga kollegor och hoppas att den blir en aning lugnare... 😉

Till top