ZARA KRONVALL SIGFRIDSSON

Välkommen hit! Här finner du en blogg om livet med allt vad det innebär och du får följa med mig på min resa med musiken.

Antagen

Allmänt Permalink4
För ca 3 veckor sedan gjorde Ängla en audition till en skola i stan som har musikklasser. Sångprov, gehör, taktkänsla b.la. Något som hon verkligen laddat och övat inför. 
Sedan har det varit en evig väntan på svaret, i dag kom det! 
Ängla har blivit antagen och efter sommaren börjar hon i en ny klass i en ny skola. Glädjen var total! Hon hoppade och skrek av glädje, ja vi också! Extra stor lycka eftersom fyra vänner som också sökt in blev antagna.
Men givetvis kom en oro över hur hon ska berätta det för klassen. Det är ett stort steg att ta, att lämna den klassen hon går i nu. Men längtan att få gå tillsammans med andra som har samma intresse och mucisera ihop är stor! Jag tror att det här kommet passa Ängla som handen i handsken! Jag tror och hoppas att den gemenskapen dom får (skolan är känd för sina fina gemenskap) ska ge glädje även i skolarbete. 
Vi är otroligt stolta och glada över Ängla och hennes vänner som vågade gå på audition och sedan fick detta glada beskedet idag! Milo bjöd Ängla på en glasstårta så att vi kunde fira henne ordentligt! 
Till top