ZARA KRONVALL SIGFRIDSSON

Välkommen hit! Här finner du en blogg om livet med allt vad det innebär och du får följa med mig på min resa med musiken.

Du tog med en del av mitt hjärta

Zara skriver Permalink11

Hur tänkte du nu farmor? Hur tänkte du att jag skulle kunna fortsätta mitt liv utan dig? Min bästa vän! Mitt stöd, min tröst, min förebild. Du underbara människa som följt mig i alla steg jag tagit. Som uppmuntrade mig att följa min dröm, som satt längst fram på alla spelningar..
Du som gjorde frukost till mig så att vi kunde få den tiden tillsammans varje dag.. Du som tog med mig och min bror ut i världen. Du som alltid ställde upp, i vått och i torrt. Du som alltid hade en famn öppen!
Älskade farmor! Du tog med dig en bit av mitt hjärta när du flög upp till farfar. Den biten kommer du alltid att få ha med dig. Jag blir aldrig hel igen. Jag kommer säkert lära mig leva med saknaden och le åt alla våra fina minnen. Men hjärtat kommer aldrig bli riktigt helt igen...
Jag älskade dig så högt farmor och kommer alltid vara så tacksam för att just du blev min farmor. Den finaste och varmaste människan av dom alla!
Älskar dig!

Till top