En hemsk kund i frisörstolen

Publicerat: 2019-03-31 Kl: 04:08:23 | I kategori: Allmänt | 4 kommentarer

Jag är så velig. Ja, när det kommer till mitt hår. Eller egentligen inte kanske. Jag vet ju vad jag  trivs i, ändå äventyrar jag det då och då.

(null)

Jag föddes blond (eller jag var mer kolsvart just när jag föddes, men det blev snabbt blont.) och har alltid trivts bäst i det. 

(null)

Var väl 15 år första gången jag och en kompis färgade mörkt med hårfärg från Ica, som i stället blev mer grönt än brunt. Ville jag bli blond igen, ja. 

Jag har provat att lägga mörk botten (likt min naturliga färg, har ju fått en sådan där härlig råttfärg med åren), tycker jag det blir en för mörk helhet? Svar ja. (Har även varit brunett, haft svart underhår och varit rödhårig, men alltid återgått till blond.) 

Efter olika försök till förändring vet jag med mig att jag alltid vill tillbaka till det blonda. Ändå sitter jag nu här och googlar bilder inför frisörbesöket på tisdag. Ska jag, ska jag inte? 
Egentligen handlar det i så fall endast om en bottenfärg, likt min naturliga. Men jag är såååå petig. Det får absolut inte gå åt de varma hållet och de får inte bli en gnutta gult. Stackars min frisör Cecilia, jag är en hemsk kund! Kanske den tråkigaste kunden också, som alltid vill ha samma. 😜 Förutom ibland då när jag äventyrar både mig & frisören. 

Saken är den, mitt hår i fram har gått av! (vilket jag visar på första bilden) 
Säkerligen pga olika faktorer som stress, oro, att jag endast kan sova på min högersida pga värk & domningar (det har gått av mest på den sidan) och på det plattång. 
Jag har köpt dyrt schampo (priset fick mig nästan att svimma) och en ny plattång där jag kan ställa in graderna. Ja, en dyr olja också såklart. Det har blivit en aning bättre, men jag vill helst inte bleka på det.  Så därför sitter jag här nu med fjärilar i magen. Ombre eller inte? Kommer jag att ångra mig, förmodligen ja.

Finns det någon som är lika petig och rädd för förändring i håret som jag? Som alltid går tillbaka till det gamla? 

Spännande att se hur det blir på tisdag hörrni.. 😜😂
Snart blommar gullvivan

Publicerat: 2019-03-16 Kl: 15:50:24 | I kategori: Sång/Musik/Artisteri | 0 kommentarer

Lite glimtar från 2018 var det sista du fick av mig här. Kan ju tyckas lite snålt när vi nu redan är inne i mars år 2019. Det får jag lov att göra något åt. 

(null)

Precis som för dig rullar livet på. Jag brukar säga att jan & feb brukar vara lugnare månader, men det får jag ta tillbaka detta år. Varför har jag någonsin sagt det? Emil har alltid premiär med sina musikaler feb/mars, det innebär inte lugnt för mig, inte för honom heller. Jag sköter allt vad gäller hem, barn, problem, mat, tvätt, städ och allt vad livet med tre barn innehåller. Men det gör jag så gärna, det gäller att ge och ta och låta varandra leva sina drömmar. 
We Will Rock You har haft premiär och jag tycker du som bor i krokarna bör gå och se den. 

Jag och Jessica lever också vår dröm. Spelar på nattklubbar framför glada, entusiastiska människor som fyller oss med energi! Utöver det skriver Jessica fantastiska låtar tillsammans med Ylva & Linda, som vi sjunger in och hoppas på ett eller annat sätt kunna visa upp för dig! 

(null)

(null)

(null)
Förra helgen var vi i Stockholm och sjöng för Melodifestivalklubben och efter det sjöng vi på Club Backdoor. 

Ängla har haft sin premiär av ANNIE i Göteborg! Fatta känslan när ens eget barn står på en musikalscen i Göteborg! 🙌🏻🌟
Julius production är verkligen fantastiska på att ihop allt så bra! Känner mig så trygg med att lämna Ängla i deras händer varannan helg! Tänk vilken resa hon får vara med om, vilken erfarenhet! 
(null)
(null)

Varenda ledig sekund spelar vi just nu in ett nytt album med Familjen Sigfridsson! 
Vi släppte en singel igår: "Där gullvivan blommar". Vår tolkning av Grymlings fantastiska låt. Faktiskt en låt jag även fick tolka när jag var medlem i Sarek. 

(null)
In på Spotify och tryck på repeat om du gillar den! 🙏🏽🌼🙌🏻🎶 Skivan som släpps 10 maj kan du förboka här: SKIVAN

Som många andra längtar jag enormt mycket till vår, sol & värme. Blad och blommor som knoppas. 🌱🌷
Det har varit väldigt mycket roligt under en lång tid, men det har också kantats av mindre roliga och faktiskt jobbiga saker, som ju livet gör. Vissa är lättare att ta sig igenom än andra. Det gäller att föröka hitta balans, små stunder för återhämtning och inte glömma bort sig själv, samtidigt finnas där för andra. 

Nä, nu kallar studion igen! Sångproducenten (även kallad Emil) tog sig en lite nap, men nu får det vara slut på den. 😜

So long....