Ont, det gör ont

Publicerat: 2017-09-16 Kl: 09:49:01 | I kategori: Allmänt

Jag var inte beredd på hur ont det gör.

Vi har gått igenom vakna nätter, feber, vattkoppor, blöjbyten och allt det andra som hör småbarnsåren till. Och vi överlevde. Trodde att vi klarat av den mest kritiska tiden som föräldrar. 


Då kunde jag aldrig förställa mig hur ont det skulle göra när våra lite större barn inte mår bra. När de börjar fundera över livets större frågor och stunder när saker i livet fungerar mindre bra. När allt blir en kamp. Jag kunde aldrig föreställa mig hur oro för mitt barn kunde äta upp mig bit för bit. Tänk när vi måste lägga till hjärtesorg på listan också. 

Som förälder önskar man sina barn allt det bästa och vissa motgångar är bra och vi lär oss. Men det finns motgångar man önskar att de aldrig behövt uppleva. 

Jag antar att när vi kommit över detta stadie, kommer det nya utmaningar i livet som förälder. 

För mina barn går jag genom eld & vatten. 

Kommentarer
Postat av: Pia

Jag o min yngsta (son 23) satt precis o pratade om alla med o motgångar det har varit med en pappa som har missbruksproblem (pappan e på behandlingshem nu) o hur vi har tagit oss igenom detta eländet :( men har aldrig släppt taget om mina barn o alltid funnits därför dem trots att jag inte mådde så bra heller. Tänkte det kan va lite hjälp o veta att allt har sin tid med oro o problem. Man blir stark av motgångar. Skickar en massa kramar till er <3

Svar: Tack för att du delar med ❤️ Visst är det så, allt gör en starkare. Men vissa saker önskar man barnen slapp uppleva. Kram
Zara Kronvall Sigfridsson

2017-09-16 @ 12:30:10
Postat av: Pia

Ja absolut vill man det ju o ibland undrar jag om jag skulle gjort på annat vis men med facit i hand så har de växt upp till två fina älskade individer <3 :)

Svar: ❤️
Zara Kronvall Sigfridsson

2017-09-17 @ 13:05:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback