Den lilla detaljen sömn

Publicerat: 2017-07-18 Kl: 09:33:21 | I kategori: Zara skriver

När man inte får sova. Då är man inte så kul. 

Minns så väl småbarnsåren med många vakna nätter. Man tröstade, matade och bytte blöjor under nattens alla timmar. Man gick liksom runt i en trött dimma det första året. Ständigt känslan av att vara lite bakfull (utan alkohol i bilden).  


Jag har inga bebisar länge, men nu har jag en duracellkanin i min säng, en sådan som smyger sig upp på natten och tar över sängen. Den låter och den kan inte ligga still i 10 sekunder. 
Jag har också något som kallas tonåring i huset. En sådan som är vaken länge, vandrar runt på natten i jakt på sladdar och hörlurar. Den här mamman har också blivit lite äldre sedan småbarnsåren, så när hon vaknar mitt i natten är det inte alltid så att hon kan somna om. 

När man har varit vaken stora delar av natten, då behöver man mycket kaffe. Man är också glad att det är semester, så man kan få gå runt i sin bubbla utan att behöva tänka. Det ska nog bli en bra dag ändå tänker jag. 

Vad ska du hitta på idag? 

Ps. Jag vet såklart att det finns de som har det mycket värre vad gäller sömnen. Ds. 

Kommentarer
Postat av: Anonym

He he. Sömn är viktigt! Numera är det jag som går upp först och får tvinga upp barnen så de äter frukost innan 11😄Däremot kan hunden med allergi hålla en vaken med sitt fnattande 😂 om inte tratten är på.. .
Idag blir det bad på torsebrobadet 😎

Svar: Jag är också uppe först. Gillar inte att sova bort dagen, men vill gärna sova på natten 🤣 hoppas ni hade det fint vis Torsan! ☀️☀️
Zara Kronvall Sigfridsson

2017-07-18 @ 11:20:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback