Vilken helg

Publicerat: 2017-02-12 Kl: 16:31:29 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Pizza med kollegor, teatern, Mello & Fifty shades darker.

Vilken helg jag snart lägger bakom mig. Måste säga att helgen gått i mitt tecken, det har varit "min" helg. En väldigt konstig känsla. Visst har jag hunnit med att köra barn fram åt tillbaka till teatern och även suttit där. Men jag har också gjort saker bara för mig. 

Jag tar det bakvänt och börjar med dagen, söndag. 

En ny familjemedlem. Välkommen.

Helt plötsligt fick jag några timmar helt för mig själv och jag visste knappt vad jag skulle göra!? Hur konstigt är inte det? Drog några varv med dammsugaren, vädrade lakanen och svängde inom Blomsterlandet, så jag äntligen kunde plantera de små skotten från mina Elefantöron. 🌱 (tanten inom mig jublar!) En ny kaktus och en liten kruka fick också följa med hem. 


Snart ska jag bege mig till stan och ÄNTLIGEN se Fifty shades darker. En väntan på 2 årär snart över. 

Min favoritkärlekshistoria.

Förutom att jag satt med vid repen av RONJA på Kristianstads teater var jag även i Malmö med en kompis och kollade på Melodifestivalen! Vilken fest! Kanske inte det starkaste startfältet, men tycker de 4 som gick till final & andra chansen var rätt! 

Benjamin var min favorit igår och Nano är min favorit av alla hittills. 

Ser du mig 😜

Trots sjuka barn kom jag tillslut i väg på pizzamys med mina kollegor i fredagskväll. Vi hade superroligt och jag är så glad att jag har mina fina kollegor ❤


Ja, vilken helg alltså! Hoppas du också haft en skön & rolig helg! 

Tantvarning del?

Publicerat: 2017-02-10 Kl: 14:05:35 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Det var ett tag sedan tantvarningen visade sig. I alla fall i mitt medvetande. Men nu har jag hittat ytterligare ett tecken på att jag är mer tant än ungdom. 

Gillar dadlar, använder broddar, tänker mer på att det ska vara varmt än snyggt (vinterkängor/termobyxor), älskar sticklingar, har börjat älska skumgodis, praliner och annat som jag tidigare kallade pensionärsgodis.


Ja, listan börjar bli i lång. Och nu kan jag även lägga till att jag helst tar en dammsugare/punchrulle till kaffet! 
Herrejisses så gott detta bakverk är! 
Tanten i mig jublar! 

Kan det vara ett tant-tecken att man jublar inombords av att se hur växter knoppar sig? Kan ett tecken vara att man behandlar sina gröna växter som ett barn? Att man till och med duschar dem en gång i veckan? 

Jag tror jag ligger risigt till.... 😜

Måste bara visa er så kreativ vår son är! 

Han fullkomligt älskar kronhjortar och har själv tillverkat horn, som ska sättas upp på väggen. 🦌

Tant Zara önskar dig en trevlig helg! 🎉❤😜

Gott och blandat

Publicerat: 2017-02-07 Kl: 20:50:39 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Repitioner, Melodifestival, vabb, boktips. -Ja, ett inlägg om smått och gott.

Med P3 Dokumentär i öronen har jag precis landat i soffan. Har varit inne på teatern där barnen repar för fullt inför RONJA RÖVARDOTTER. Ängla ser vi knappt röken av, hon är där jämt. Hon älskar det. 

Rumpnissarna har fått en mjukstart in i musikalernas värld, men nu närmar det sig premiär och det blir mer rep.

Det finns ju en anledning att februari numer kallas vabruari. Det har vi fått känna på. I lördags blev vår lillkille sjuk i hög feber, så jag har varit hemma och klättrar lite på väggarna nu. Skönt att han är frisk, vi båda behöver de rutiner som jobb och skola ger. 


Men visst är det lite mysigt att kunna ligga och mysa i soffan framför en film en stund. Jag har också hunnit läsa ut denna fantastiska bok "Ingen familj är en ö". En bok om adhd, föräldraskap och skuld.
Jag kände glädje, kärlek, sorg och ilska när jag slog igen boken. 
Jag önskar att alla läste den, så att vi alla får mer förståelse. För nej, INGEN familj är en ö. Punkt. 

Melodifestivalen är igång och ingen är gladare än jag. Redan vid förlyssningen på en minut i torsdags blev Nano min favorit. 

Måste även medge att Ace har en stark refräng. 

I lördags fick jag ett glatt besked, jag hade vunnit 2 biljetter till deltävlingen i Malmö på lördag med Kagans buss. En tävling som pågått på Instagram. 
Så på lördag åker jag dit och jag känner att vinsten inte kunde kommit mer lägligt.