Rakt in i vardagen

Publicerat: 2017-08-24 Kl: 21:31:50 | I kategori: Allmänt

Pang! Som en käftsmäll in i vardagen igen. 

Från (näst intill) slappläge (har ju sångjobbat en del i sommar) till full fokus i vardagen. Klockan som ringer tidigt, barn som ska iväg, jag som ska iväg och aktiviteter till höger och vänster. Men den där vardagen har ju en viss charm alltså. Även om det är gött att inte ställa klockan, så är det rätt skönt att ha lite tider att passa i alla fall. Även om det kan bli liiiite för mycket av den varan vissa dagar.


I tisdags körde vi omlott kan man säga. Emil körde in till stan för att lämna V på dans. Hem igen. Då hade jag hunnit hem och lagat mat, som jag snabbt stoppat i mig. När Emil kom hem, satte jag mig nämligen i bilen för att köra in Ä på dans och ta V med mig hem. Då passade Emil på att äta. För när jag kom hem med V igen, körde han in för att hämta Ä. Ja du hör ju, låter ju inte klokt. Tur att det bara är en dag i veckan det är så. 

Annars rullar det på rätt bra tycker jag. Älskar att gå till mitt jobb, men tycker det är lika skönt att komma hem. 

Kommentarer
Postat av: Malin

Haha, hög igenkänning! Jag och min man brukar skoja om att det ofta känns som om vi bedriver en taxifirma.Men nu har jag bestämt mig för att klämma in ett träningspass i veckan för att tidsoptimera lite. Vår äldsta har börjat med simhopp, så jag stannar kvar i badhuset den timmen och simmar. Träning gjord, lite egentid och jag slipper åka fram och tillbaka. 👍

Svar: Smart! 😊
Zara Kronvall Sigfridsson

2017-08-25 @ 13:33:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback