ZARA KRONVALL SIGFRIDSSON

Välkommen hit! Här finner du en blogg om livet med allt vad det innebär och du får följa med mig på min resa med musiken.

110 km/h

Allmänt, Sång/Musik/Artisteri Permalink1

Nu går det undan. Knappt jag hänger med.
Det är därför jag inte hört av mig här på en tid. Du som följer mig via sociala medier har säkert hört ifrån mig där!?

Vår julskiva är klar och ute till försäljning och streamingsajter. Det är en sådan otrolig lycka att få hålla den i handen.
Så roligt att få sitta och signera den till publiken som köpt ett ex.
Jag tackar ödmjukast för alla fina ord kring skivan, det betyder så mycket för oss!

Pressträff med olika tidningar i samband med skivsläppet. Här med Åhusmagasinet.

Vi har även hunnit med att gå och lyssna på en världsartist vi tycker mycket om. Elton John. Wow! Vilken musiker och artist! Men den största lyckan var att se min mammas reaktion, när hon för första gången fick lyssna till sin idol live. Något hon aldrig trodde skulle hända.
På samma konsert var även min vän och kollega i Sarek, Jessica! Så underbart att krama om henne, det var flera år sedan!
Vi har så många fina minnen och upplevelser ihop.

Just nu repar vi för fullt inför våra julkonserter! Den 27 nov är det premiär i Karlborg. Den 10-11 december befinner vi oss på Kristianstads teater.

Men innan dess ska vi (jag, Emil, Ängla & Lasse) uppträda i Färlövs kyrka i morgon torsdag! Det är ingen julkonsert, men det blir givetvis något smakprov från vår skiva!

Ta hand om er, så hoppas jag att vi ses i jul!? Kram Zara ❤️

#1 - - mamma:

grattis till en underbar skiva som jag spelar varje dag .Jag är så stolt över er.....Även ett stort TACK för konserten med min stora idol sen 40 år tillbaka SIR Elton John. Det bästa som hänt i mitt liv. Tänk att han sjöng låten som sonen är döpt efter , då kom gråten..Tack en en gång... Älskar dig

Till top