ZARA KRONVALL SIGFRIDSSON

Välkommen hit! Här finner du en blogg om livet med allt vad det innebär och du får följa med mig på min resa med musiken.

Jag söker nytt jobb- SR söker dig!

Allmänt, Sidekick, Sång/Musik/Artisteri, Zara skriver Permalink6
I nästan tre år har jag ställt klockan på 4:20 för att åka till jobbet.
Ett jobb som sidekick på P4 Kristianstad. 
Där har jag sänt morgonshowen med världens bästa grabbar, Anders & Johan och världens bästa lyssnare! 
Men på midsommarafton sänder jag mitt sista program och går sedan vidare mot andra äventyr, ja mitt kontrakt går ut helt enkelt. Har vetat hel tiden att kontraktet var tidsbegränsat. 

(Har så många roliga och tokiga minnen med morgongänget och producenterna som jag fått jobba med! + alla andra fina kollegor på stationen såklart! ) 

Det känns så klart lite tråkigt att lämna ett jobb man trivs med med. 
Men jag ser det som en chans att få prova på ytterligare något nytt och spännande i livet! 
Vad jag ska bli när jag blir stor vet jag inte ännu. 
Men jag är öppen för ganska mycket. 
Kanske har du ett jobb som skulle passa mig?  
Jag älskar nya utmaningar! 

I sommar tänker jag sjunga så mycket det går.. Kanske ska du gifta dig? Ha dop eller behöver du en konferencier till sommarens allsång eller stadsfest? 
zara@zarasigfridsson.se 

Vill du söka det jobb jag har i dag och få jobba med ett gäng härliga människor? De förtjänar den bästa kollegan! 
www.sverigesradio.se 

#1 - - Pia:

Så tråkigt för lyssnar alltid på dig :( men som du säger så finns det andra utmaningar ju o du e duktig på mycket o är ju fortfarande ung så lycka till :)

Svar: Tack snälla Pia!! För att du lyssnar och för att du tycker jag är ung 😘😘
Zara Kronvall Sigfridsson

#2 - - Inger Nilsson:

Så tråkigt! Lyssnar på dej/er varje morgon! Kommer att sakna dej Zara, du har skött ditt jobb med stor bravur!! Lycka till i fortsättningen! Allt löser sig säkert till det allra bästa och sen kan det kanske också vara skönt med lite sovmorgon! 🌹🌹🌹

Svar: Tack snälla Inger. Det ska bli väldigt skönt med "normala" tider. Men jag kommer sakna gänget och den härliga nerven med direktsändning. ❤️⭐️
Zara Kronvall Sigfridsson

#3 - - Eivor:

Det var inte kul alls att läsa Sara.Jag hör er varje morgon och du med dina roliga kommentarer får mig många gånger att dra på smilbandet trots att klockan inte är mycket. Får lyssna extra nu dina sista dagar o jag önskar dig massor av Lycka till med att hitta ett annat jobb.

Svar: Tack snälla Eivor! Är glad att du lyssnar och uppskattar det vi gör. Det värmer. Jag ska njuta varje dag fram till midsommar!! Kram Zara
Zara Kronvall Sigfridsson

#4 - - Anonym:

Nä, vad tråkigt att du ska sluta. Tycker ni har så bra dynamik i er lilla morgontrio. Vem ska nu hålla koll på boysen? Kan tänka mig att det kan vara tufft med tidig morgon men du har klarat det mycket fint. Kommer dakna dig något enormt. Ni väcker en ju ändå varje morgon då jag har en timme till jobbet. ❤

Svar: Tack snälla för dina ord. Jag hoppas de hittar någon annan som kan dra killarna lite i öronen. Kram på dig!
Zara Kronvall Sigfridsson

#5 - - Anonym:

Du är den bästa sidekicken! Va synd att du ska sluta! Blir mycket svårt att hitta en jämbördig bisittare för Radio Kristianstad.
Lycka till i framtiden.

Svar: Tack snälla du! Jag hoppas att de hittar en grym tjej, för det förtjänar grabbarna 🎉☀️
Zara Kronvall Sigfridsson

#6 - - Ann Lyckvinge:

Vill du inte vara kvar eller får du inte vara kvar. Du är den bästa sidekicken radio Kristianstad haft.😥 Om det är så att du måste sluta tycker jag dom borde tänka om.
Har du hittat något nytt? I så fall, lycka till.

Svar: Hej! Anställningsformen på den tjänsten ser ut så tyvärr. Jag blir verkligen glad över dina ord Ann och tar de med mig. Jag har hittat ett nytt jobb, men det har inget med radio att göra. Men det ska bli spännande 😄
Zara Kronvall Sigfridsson

Till top