Roliga dagar

Publicerat: 2016-07-18 Kl: 21:51:54 | I kategori: Allmänt

Vilka dagar jag har haft! I helgen var jag med om en härlig och annorlunda vigsel när vänner till oss gifte sig.
Det var en vigselkonserten där bland annar jag och Emil medverkade. Det blev även en trevlig eftermiddag och kväll med härliga kompisar på bröllopsfesten!

Att min kusin Sanna kom ner från Stockholm för att gå på vigseln var ett STORT plus. Foto: Joel O

I går packade vi in hela cirkusen och körde till Ängelsholms Hembygdspark. Där gästade vi familjen Wrambjers allsångskväll. Så otroligt roligt det är att stå på scenen med familjen. Det är en sådan glädje och jag känner sådan tacksamhet att vi får möjligheten att göra detta! Det var en underbar publik och det är så roligt att arbeta tillsammans med Wrambjers och husbandet!

Publiken verkade gilla vår tolkning av "Som skapta för varann" mer än vår son. Foto: Någon i publiken
Barnen delade ut rosor under allsången "Tiotusen röda rosor". Foto: Lasse Sigfridsson

I dag satte jag mig på tåget till Malmö för att gästsidekicka Matilda Alborn i P4 Sommar! Ett förmiddagsprogram som sänds i Skåne, Halland & Blekinge.
Det är verkligen roligt att jobba med glädjespridaren Matilda och jag är glad att jag fick chansen att göra det igen. Tidigare sände vi fredagar tillsammans i P4 Kristianstad. Varmare och godare människa får man leta efter! Roligast av allt är att vi gör om det i morgon tisdag igen mellan 10-13- ratta in rätt kanal då! 😄

Med en stor kopp kaffe på väg till Malmö.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback