Allsång vid Immeln

Publicerat: 2016-07-28 Kl: 10:45:05 | I kategori: Allmänt | 6 kommentarer

Det blev en underbar kväll vid Immeln igår när det bjöds på allsång. Vädret såg minst sagt oroväckande ut när vi körde dit, men sedan sprack det upp och solen visade sig. Alla sådana tillställningar är ju så väderberoende.
Men ca 1200 personer hittade dit och sjöng med när duktiga komikern/konferencieren Jessica Persson höll i allsången.

Foto: Jane Molin
Foto: Jane Molin
Vi tillsammans med konferencier/komiker Jessica Persson. Foto: Lars Magnusson

Kan säga det hur många gånger som helst! Det är så roligt att få spela tillsammans med sin familj. Det ger sådan glädje och energi, som jag hoppas smittar av sig till publiken!?
Tack för alla fina ord vi fått höra under sommarens alla spelningar- betyder mycket!
Detta var den sista offentliga sommarspelningen för mig, alla har varit fantastiskt roliga!
Så roligt att träffa er alla där ute på spelningarna! Det lever jag länge på!

Nu väntar inspelning av julskivan och biljetterna till våra julkonserter i Kristianstad & Karlsborg släpps den 1 aug på nortic.se

Ta aldrig slut är du snäll

Publicerat: 2016-07-27 Kl: 10:13:36 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Sitter i min trädgård, det är en ljummen sommarmorgon. Frukosten är intagen och jag njuter av mitt kaffe.
Paniken stiger lite i mig, juli är snart slut. Sommaren rinner ur mina händer. Snälla sommaren, kan du inte vara lite längre?

Allt är så vackert nu.

Visst, att umgås 24/7 är inte problemfritt. Det är inte bara lata dagar på stranden och en bok i en skön hängmatta. Ingredienser i sommarkakan är också familjetjaffs och aktivering av barn som blir lite rastlösa när rutinerna ruckas. Men det är ju ändå så gött att få slippa rutiner och tider som ska passas. Att kunna ta dagen som den kommer och mysa tillsammans.

Lata dagar på stranden.
Aktivera barn.

Man säger att man ska leva här & nu. Så jag ska försöka göra det. Njuta av det som är kvar av den svenska sommaren och inte tänka så mycket på rutiner och ruskiga höstdagar. Hösten kan ju faktiskt också vara vacker!

En lyckad allsång

Publicerat: 2016-07-22 Kl: 17:22:38 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Allsång på Skansen fick jag aldrig uppleva under min tid i rampljuset. MEN jag får möjligheten att gästa olika allsånger i södra delen av Sverige! Något jag är oerhört glad över, för det är så roligt och trevligt! Jag älskar konceptet att folk möts i små byar och förenas i sång.

Jag, Ängla, allsångsledaren Christer & Emil.

I går gästade vi Gnistans allsång, som ligger mellan Ronneby & Karlskrona.
Fullsatt publik, en fantastisk sådan. Ängla drog hem stående ovationer efter sin tolkning av Halleluja! Christer Peters, allsångsledare var rolig och proffsig och på plats fanns även duktiga musiker & artister. Lägg till fint väder!
En kväll jag kommer leva länge på!

Dagar vid havet

Publicerat: 2016-07-21 Kl: 09:51:36 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Äntligen sommar! Äntligen fint väder! Äntligen sol!
Tror vi är måndag som saknat sköna lata sommardagar på stranden!?
Jag har i alla fall gjort det och det gäller att ta vara på de tillfällen vi får.

Efter mitt arbete på radion i tisdags och ett möte på kvällen stack vi ner till Åhus för en glass. Det hör sommaren till. Eftersom jag inte ville att kvällen skulle ta slut, körde vi även ner till stranden.
Det är verkligen ro för själen att sitta där i lugnet och höra vågorna klucka.

En härlig kväll vid havet.

Att vakna upp till en oskriven dag utan några förpliktelser när solen skiner, det är obeskrivligt. Tillsammans med mina och barnens vänner packade vi igår picknickkorgen och stack återigen ner till Åhus för strandhäng. Barnen håvade, grävde & byggde. Det är ju tyvärr liiiite för kallt i havet. Vi vuxna njöt av tillvaron!

En härlig vy.
Sandslott & tårtor.

I dag tänker jag ligga i min solsäng fram till att det är dags att bege sig till dagens spelning! Hoppas på en härlig sommarkväll!

Foto: Amanda Sigfridsson

Roliga dagar

Publicerat: 2016-07-18 Kl: 21:51:54 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Vilka dagar jag har haft! I helgen var jag med om en härlig och annorlunda vigsel när vänner till oss gifte sig.
Det var en vigselkonserten där bland annar jag och Emil medverkade. Det blev även en trevlig eftermiddag och kväll med härliga kompisar på bröllopsfesten!

Att min kusin Sanna kom ner från Stockholm för att gå på vigseln var ett STORT plus. Foto: Joel O

I går packade vi in hela cirkusen och körde till Ängelsholms Hembygdspark. Där gästade vi familjen Wrambjers allsångskväll. Så otroligt roligt det är att stå på scenen med familjen. Det är en sådan glädje och jag känner sådan tacksamhet att vi får möjligheten att göra detta! Det var en underbar publik och det är så roligt att arbeta tillsammans med Wrambjers och husbandet!

Publiken verkade gilla vår tolkning av "Som skapta för varann" mer än vår son. Foto: Någon i publiken
Barnen delade ut rosor under allsången "Tiotusen röda rosor". Foto: Lasse Sigfridsson

I dag satte jag mig på tåget till Malmö för att gästsidekicka Matilda Alborn i P4 Sommar! Ett förmiddagsprogram som sänds i Skåne, Halland & Blekinge.
Det är verkligen roligt att jobba med glädjespridaren Matilda och jag är glad att jag fick chansen att göra det igen. Tidigare sände vi fredagar tillsammans i P4 Kristianstad. Varmare och godare människa får man leta efter! Roligast av allt är att vi gör om det i morgon tisdag igen mellan 10-13- ratta in rätt kanal då! 😄

Med en stor kopp kaffe på väg till Malmö.

Gästsidekick i P4

Publicerat: 2016-07-15 Kl: 14:16:31 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

På måndag och tisdag (18-19 juli) har jag fått äran att sidekicka världens bästa Matilda Alborn i P4 Sommar, som sänds i P4 Malmöhus, P4 Kristianstad, P4 Halland & P4 Blekinge! Mellan klockan 10-13 kan du höra oss! Ska bli otroligt roligt att sända med Matilda igen! Matilda och hennes kollegor hör du varje vardag under sommaren!

Ängla- vårt Stjärnskott

Publicerat: 2016-07-10 Kl: 07:10:06 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer

I går klockan 7 på morgonen begav vi
oss ( jag, Ängla & faster Amanda) till Ängelholm, där Ängla skulle medverka i Lingman & Co rikstäckande talangjakt Stjärnskott.
Det blev en lång och rolig dag eftersom Ängla blev en av tre finalister, som tog sig till finalen på Ekebo senare på kvällen.

Ängla och de andra deltagarna.
Sean Banan var gästartist.

Det blev många timmars väntan, men även en chans för Ängla att lära känna de andra barnen innan finalen drog igång klockan 22 på Ekebo.
En final, som Ängla gick och vann! Nu är hon vidare till den stora finalen på en av Finlandsfärgorna!

Save me.
En glad och chockad vinnare!

Att tävla för Lingman & Co har de flesta av Sveriges artistelit gjort. Namn som Peter Jöback, Lisa Nilsson, Erik Saade och många fler. Även jag och Emil faktiskt. Emil kom 2:a i just Sångmicken på Ekebo för många år sedan. Men nu har vi en vinnare i familjen. För jag lyckades aldrig bli en, men det gav mig mycket erfarenhet och samarbete med Lingman senare i livet.
Det var väldigt roligt att igår få träffa Lasse & Tomas Lingman igen- det var verkligen inte igår! Lasse, som via sin blogg ger fina ord till Ängla. "A star is born" skriver han bland annat.

Jag, Ängla med Tomas & Lasse.

Det är inte bara Ängla som ska firas! För idag fyller våra "småttingar" 7 år! Hurra!
Tänk att det gått 7 år sedan de äntligen (med lite hjälp) ville komma ut till oss!
Det blir många koppar kaffe idag. I säng kl 1 och väckt av Älvin vid kl 4, som ville bli firad. Men det ska nog gå!

Lets do this! Kalas!

Nu grönskar det hos Cronerts

Publicerat: 2016-07-05 Kl: 10:28:12 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

Vi har äran och möjligheten att samarbeta med Cronerts guld i Kristianstad.
En ljuvlig butik, som gått i generationer. De har fina smycken för alla smaker och fantastisk service.
Så jag är stolt över samarbetet.

Emil och Ängla har gjort musik & sång till deras senaste reklamjingel.
Klicka på länken för att komma till deras Facebook.

KLICKA HÄR FÖR ATT LYSSNA & SE!

Nu kokar jag

Publicerat: 2016-07-04 Kl: 22:12:38 | I kategori: Allmänt | 41 kommentarer

Jag är så innerligt trött på falska människor. Jag har tidigare inte velat yttra mig offentligt om tvisten mellan min svärfar och de gamla kollegorna i dansbandet Lasse Stefanz. Men nu tänker jag göra det.

I dagens Kristianstadsbladet svarar två bandmedlemmar på frågan om tvisten mellan dem och Lasse (som gjordes upp i tingsrätten) var över, att de ska hålla en presskonferens efter sommaren för att lägga korten på bordet. Vilka kort undrar jag? De säger till tidningen att den person som svartmålar dem inte ska få komma undan. Svartmåla? För att man vill få ut den lön man har rätt till och när ens gamla kollegor gått bakom ens rygg? Svikit och försökt lura, är det att svartmåla? Jag kallar det sanning. Något som även tingsrätten såg som sanning.

Jag ska säga en sak! Min svärfar Lasse är en av de vänligaste och varmaste människor jag mött! Han skulle aldrig göra något i hämnd eller för att vara elak. Aldrig. Punkt. Men är det konstigt att man vill ha lön för något man har rätt till? Nej, jag tycker inte det.

Handen på hjärtat, hur många hade skänkt lönen till sina kollegor? Kollegor som dessutom utan förvarning gett dig kicken? Lasse fick inte ens chansen att säga adjö till sin publik efter 45 år!

Det är inte ofta jag känner avsky.
Det är inte ofta jag kokar av ilska.
Men jag gör det nu. Jag är en person, som gärna vill se det goda hos alla männsikor. Som inte dömer och gärna ger en andra chans. Men det går inte i detta fall.

Jag är så innerligt trött på männsikor som är avundsjuka, som vill förstöra för andra och är elaka.
Eller egentligen tycker jag nog mest synd om dem! Lyckliga männsikor behöver inte förstöra för andra för att må bra!

Så, nu har jag sagt mitt. Förstår om det inte respekteras av alla, men så får det vara. Jag är en människa med känslor, som står upp för min familj. Punkt!

Vet ni vad det positiva är i allt detta tråkiga?
Jo, att Lasse står stadigt på egna ben!

En paradisö

Publicerat: 2016-07-04 Kl: 11:56:13 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer

Lite trött i ögat njuter jag av en svensk kopp kaffe!
Är hemkommen från en semestervecka på underbara Mallorca.
Det har blivit lite av en tradition att åka dit vid denna tiden på året.
Kort flygresa och en fantastisk ö!
Jag bara älskar den!
Denna gången gick resan till Alcudia- där har jag aldrig varit tidigare. Vi har tidigare provat på Palma-Nova, Magaluf & Santa Ponsa.

Jag startade alla morgnar med en motionsrunda längst med havet.
Finns inget härligare än att se staden vakna till liv. Köpa gott frukostbröd med sig tillbaka och avsluta med frukost på balkongen. Allt medan resten av familjen sussar gott.

Efter frukost blev det poolhäng och vilka fiskar våra barn har blivit. Simmar, hoppar och dyker från kanten. Efter lunch begav vi oss av till havet, som var ljummet och härligt. Det kommer från en badkruka, som sällan badar.

Men visst är det så, att borta bra men hemma bäst- och jag skulle ljuga om jag sa att det bara är en dans på rosor att resa men barn. Det är många viljor som ska tas hänsyn till. Det är syskonbråk och tjat, men det tillhör ju livet!
Är tacksam att fått njuta av sol & bad, för det verkar vara sämre med det här hemma...