Jul med Sigfridssons

Publicerat: 2016-08-04 Kl: 09:11:43 | I kategori: Allmänt

Nu är biljetterna släppta till våra julkonserter i Garnisonskyrkan i Karlsborg och på Teatern i Kristianstad.
I Kristianstad ger vi tre konserter och i Karlborg en. Jag ser mycket fram emot alla fyra konserter, men det ska bli extra skoj att få komma "hem" och spela i Karlsborg i en kyrka där jag har många minnen. Det ska bli roligt att få visa Karlsborg vad jag pysslar med nere i Skåne, mitt nya hem.

I Garnisonskyrkan har jag stått varje avslutning med skolan och uppträtt i andra samanhang som ung. Många minnen finns bevarade i denna pampiga kyrka!
På äldre dagar har jag fått många underbara minnen även på Kristianstads teater, som blivit en favoritplats! En av de mysigaste platserna jag vet faktiskt.

Det kommer bli en mysig stund med en kavalkad av sånger som hör julen till. Jag kan lova att det blir en familjär och härlig stund där allt kan hända, Älvin är ju med 😋.

Vil du boka biljetter?
www.nortic.se
bokabiljetter@live.se
Kristianstads Turistbyrå: 044-135335

Foto: Amanda Sigfridsson

Familjen Sigfridsson, bestående av Lasse, Emil, Zara, Ängla, Vilda, Älvin & Jonatan, presenterar för andra året i rad en innerlig, varm och mysig julkonsert på Kristianstads Teater 10 & 11 december samt i Garnisonskyrkan i Karlsborg 27 november 2016.

Lasse Sigfridsson gör just nu karriär som soloartist efter 45 år som basist och sångare i dansbandet Lasse Stefanz. Hans son Emil är artisten med många strängar på sin lyra men kanske mest känd för sina musikaluppsättningar i Kristianstad de senaste åren. Emils fru, Zara Kronvall Sigfridsson, var tidigare med i folkpopgruppen Sarek som 2003 fick en stor hit med melodifestivalbidraget "Genom eld och vatten. Hon har även spelat musikal i Kristianstad. Med på scen finns också Emil och Zaras barn, Ängla 12 år, Vilda 7 år och Älvin 7 år. Sigfridssons ackompanjeras av deras trogna följeslagare Jonas Svensson på piano och Jonatan Månsson på slagverk. Årets gästartister består är Eukaristikören i Kristianstad och (I)blandkören i Karlsborg.

Missa inte heller familjen Sigfridssons julskiva som släpps i november.

Varmt välkomna! ❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback