Ljuvliga stunder..

Publicerat: 2014-05-27 Kl: 21:25:44 | I kategori: Allmänt

Helgen som vi lämnat var ju helt underbar. Vilket väder! 
På lördagskvällen åkte vi in till stan och käkade på restaurang, sedan kollade vi när Idolerna sjöng på jubileumsscenen. 
Alla har gått på C4 gymnasiet här i stan. Alex från X-factor, Sibell, Calle K, Amanda Fondell, Robin Stjernberg och kapellmästaren i Hasselhoff Emma Essinger. Såklart väntade vi (barnen) på Robin som entrar scenen sist. Det blev en sen men härlig kväll.

I söndags blev jag så uppvaktad av mina barn och man.

En ring av Ängla som hon gjort fick jag...
Armband och en nyckelring av Vilda & Älvin.. 
Från min underbara man.. 

Ja, mer firad kan man inte bli. Men visst är det viktigt att uppskatta varandra och sin mamma alla dagar. Inte en specifik dag egentligen. Jag är själv inte uppväxt med att fira sådana dagar. Så jobbigt för dom som inte har någon mamma. 
Barn som förlorat sin eller inte har någon kontakt. Det blir påtagligt för dom.. Men visst förstår jag om man vill uppskatta sin mamma om man har en.
Jag gav min mamma ett gåvobevis från UNICEF. 7 startpaket till mammor som verkligen behöver det.
Sedan spenderade vi resten av söndagen vid havet.. Barnen badade, jag solade och så grillade vi hamburgare! Vilken dag! Kommentarer
Postat av: pia

Jag o dottern va också o lyssnade på idolerna o mest på Robin eftersom min dotter o han har gått i samma klass på c4 o sen Alex pappa tore va nathalis mentor på c4 så det va riktigt trevligt. Vi drog ner till stugan o sov över där för en del o fixa där för de renoverar där. så blev en mor o dotter dag :)

Svar: Låter mysigt!! Alex sjunger sjukt bra!
Zara Kronvall Sigfridsson

2014-06-02 @ 11:51:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback