Panik!

Publicerat: 2013-09-21 Kl: 12:59:58 | I kategori: Zara skriver

Många tjejer med mig vet hur viktig neccesären är! Som en höger hand. Noga utvalda produkter som kostar en hel del sammanlagt faktiskt.. 
I morse var min BORTA!! Vilken PANIK rent ut sagt.. Inte för att jag behöver den just nu, men jag kommer att behöva den igen och har ingen lust att köpa allt nytt igen.. 
Som ni vet åkte jag tåg igår och tänkte direkt att jag måste ha glömt den där.. 
Gormade och tjöt lite moget så där och försökte ringa kundtjänst ;).. 
Började ge upp en smula och förlikade mig med att jag skulle behöva lägga en del pengar på nya grejer denna månad.. Men så kikade jag ut genom fönstret och såg en bekant påse i soptunnan (den är överfull så locket går inte att stänga).. Jag sprang ut och visst var det påsen med min neccesär.. Man kan säga att jag var lite trött igår.. Slutet gott allting gott! Kommentarer
Postat av: mamma

Vilken tur att dom inte tömt soporna :) kram

2013-09-21 @ 19:17:17
Postat av: Pia

Hihi ja där hade du tur :) jotack ibland e man trött.

2013-09-22 @ 08:10:25
Postat av: THerese

Jag har ju en mini-necessär jämfört med de flesta andra eftersom j ag sällan sminkar mig eller använder såna produkter. Men jag har några ögonskuggor, rouge, mascara, borstar, pncett och tja... några smågrejer sådär.
Slarvade bort min i våras. Skulle på fest och fick vacker köpa nytt. Gick på några hundralappar. Veckan senare hittade jag den... i en påse i en låda på jobbet.... Suck...

2013-09-22 @ 08:58:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback