Helg, höststäd och sorg

Publicerat: 2013-10-07 Kl: 16:22:32 | I kategori: Allmänt

Helgen gick i ett radande tempo. Halvös släkten var här för att kolla på Ängla i ANNIE! Vi besökte fängelset i stan som precis lagt ned.. Det är byggt 1826 och det var riktigt intressant att få komma innanför väggarna.. Cellerna var trånga och skabbiga och jag skulle verkligen inte vilka hamna i finkan. Duch och toalett ska vi inte prata om.. 
Efter att släkten lämnade oss i Söndags passade jag på att höststäda trädgården och ställa in leksakerna, slänga gamla blommor, kratta löv och äpplen.. Det var en härlig ljummen dag. Tyvärr fick jag besked att min mormor lämnat oss på kvällen 74 år gammal, så det blev tvära kast den dagen.. I respekt mot mormor skriver jag inget mer om det här, för jag vet att det inte skulle vara hennes önskan. Men jag tar med mig alla våra fina minnen och låser in dom i mitt hjärta.. Vila i frid mormor ❤️.
Sitter förtillfället och tittar ut över mitt nyklippta gräs, kollar på alla vackra färger och låter tankarna fly för en stund...
Bilder från fängelset

Titta så fint vårt hus börjat bli :)

Höststädad trädgård 

Ett ljus för dig...

Kommentarer
Postat av: Annika

Kära Zara. Tänker på dig i sorgen. Ta hand om dig. Kram

Svar: Tack Annika ❤️
Zara Kronvall Sigfridsson

2013-10-07 @ 18:18:26
URL: http://avantgirl.blogg.se
Postat av: Hannah

här skulle ju kommentaren vara. Beklagar bortgången av din mormor <3

Svar: Tack ❤️
Zara Kronvall Sigfridsson

2013-10-07 @ 18:25:44
Postat av: Pia

Beklagar bortgången av din mormor o hon va ju inte så gammal heller <3 På tal om fängelset så har jag faktiskt varit där o hälsat på en för några år sedan o man fick lite smått panik där faktiskt. Besöksrummet va så litet o trodde at vakten glömt oss där inne o tänkte banka på dörren men sen kom de o vi blev frisläppta. nej fy för den att behöva sitta där men visst de har ju förtjänat det så.

2013-10-10 @ 10:42:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback