Härlig ledighet

Publicerat: 2013-11-23 Kl: 23:04:26 | I kategori: Allmänt

Jag fullkomligt älskar mina lediga lördagar! Har inte haft på säkert 10 år. Jo, någon ibland men inte varje lördag. 
I mitt jobb som artist arbetade man ju varje fredag och lördag. Det höll jag ju på med ett tag. När jag flyttade mer till Skåne och började i butik så blev det dubbelarbetande helger. Först i butik sedan på scenen.. 
När jag nu har ett jobb som är mån-fre med bra arbetstider där jag även hinner saker som städ och tvätt i veckorna är ju lördagarna helt öppna för vad vi vill! 
Älskar't och skulle kunna säga det hur många gånger som helst..

I dag åkte vi till badhuset!  
V&Ä har länge velat åka dit så dom var ju överlyckliga! Ängla tog med sig kompisar och det blev en härlig stund i bassängen (även om jag är en badkruka som helst sitter vid kanten, tur dom leker med varandra).. 
Lyckan var ju gjort när artister. AGNES klev in i omklädningsrummet! Julgalan är på besök i stan och Agnes passade på att gymma! Hon var lika snygg osminkad! 

Jag och Ängla avslutade dagen med min favorit "The holiday"
Passar fint så här när det närmar sig jul! 
Borde komma en uppföljare på den.. Så man verkligen fick se att det blev dom! 


Kommentarer
Postat av: Johanna

Hejsan!
Mamma berättade för mig idag om att jag för ungefär 8 år sedan, då jag var 8 år, låg framför högtalaren all min lediga tid fram till jag lyssnat sönder skivan som spelades. Albumet jag lyssnade på var genom eld och vatten. Jag upptäckte att albumet fanns på Spotify under eftermiddagen och har lyssnat igenom det några gånger och konstigt nog fanns alla låtar och dess texter i mitt bakhuvud och jag kunde lätt sjunga med utan att fundera på hur låtarna går, även fast det var flera år sedan jag senast medvetet hörde någon av dem. Jag blev så glad idag och låtarna fick mig på mycket bättre humör, de är verkligen jättebra!
Jag ville bara berätta detta och tacka för att ni gett mig ett mysigt barndomsminne och för att ni gjort låtar som jag aldrig kommer att glömma eller sluta nynna på. Kram

Svar: Roligt att höra! Kram på dig
Zara Kronvall Sigfridsson

2013-11-23 @ 23:37:54
URL: http://jjohannastankar.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback