Några dagar sedan

Publicerat: 2013-03-06 Kl: 21:37:04 | I kategori: Zara skriver

Ja nu var det ett tag sedan! TACK för era fina kommentarer. Det är inte lätt att förlora någon man älskar även om man vet att de skulle komma..
Nu har det gått en vecka och jag saknar men är på benen. Livet rullar ju på även om man själv skulle vilja stoppa den. Nu är nästa punkt begravningen som jag vet kommer bli tuff. Då kommer nog mycket komma ut för mig..

Solen har lyst i några dagar, så även dig på min lediga dag! Å vad jag älskar denna årstiden som är på väg!
I dag har jag och barnen varit ute. Bort åkte de gamla julriset och lamporna och jag satte några nya blommor. Jag vet att det är tidigt och att det ska bli kallare i helgen.. Då får dom flytta in! Men jag kände mig så sugen och jag behövde de! Kostade inte många kronor. Så överlever dom inte har jag i alla fall fått njuta några dagar :)
Vi passade på att fika i solen, så mysigt.. Man märker även på barnen att dom får vårkänslor, dom lekte länge och var på bra humör!
Dagen slutade med träning! Så jäkla gött! Har ju varit kass sedan december och känner mig fortfarande lite hängig och förkyld! Men eftersom de aldrig ger sig tänkte jag att de kanske va träning som saknades! Det gick bra trots att de va längesedan.. Älskar att känna när pulsen stiger och svetten rinner! Längtar redan till nästa träningstillfälle!

Kommentarer
Postat av: Linda BT

<3

2013-03-08 @ 21:19:49
URL: http://lindabt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback