Tö!!

Publicerat: 2013-01-30 Kl: 09:01:36 | I kategori: Zara skriver

I Skåne, eller i alla fall i min lilla by har snön töat bort.. Det mesta i alla fall.. Blött och grått! Om man bara visste att det inte skulle komma mera snö hade det ju varit okej. Men det är ju bara Jan, snart Feb. Så ännu är vi nog inte av med den.
Men när jag stod på toaletten i morse hörde jag fåglarna kvittra, kändes som vår!

Nu sitter jag på bussen på väg mot arbetet! Har fortfarande ont i kroppen och hade ont i halsen när jag vaknade men ingen feber. Halsen känns lite bättre redan. Alltså dessa mellanting är så jobbiga. För frisk för att vara hemma och vila men samtidigt inte orka hålla samma tempo på jobbet.. Hoppas de försvinner snabbt!
Ska på Apoteket och köpa en massa vitaminer, för nu vill jag inte bara sjuk mer! Punkt!

Ha en underbar dag!

Kommentarer
Postat av: Therese

Tycker det är modigt av dig att berätta att du inte alltid mår toppen. Håller med om att man inte behöver hymla om sådant, är så många som mår dåligt. Så roligt att det kommit så många nya inlägg nu, jättekul att läsa:-). Ha en skön dag!

Svar: Visst är det så! Bättre att vara ärlig, livet går upp å ned!! Ja, har kommit in i ett bra bloggstim ;) Kram
Zara Kronvall Sigfridsson

2013-01-30 @ 09:15:38
Postat av: Anna-Karin

Du är stark och helt underbar. Alla mår vi lite dåligt ibland och får man rätt hjälp och lär sig hantera det går man starkare ur det. Inget att skämmas för. Du har mycket energi och håller verkligen igång. Ängla kommer nog bli lika stolt som du när rummet är klart. Kul att läsa inläggen när vi bor så långt ifrån varandra. Känns som man vet lite mer om hur ni har det. Säger det igen. Du är duktig och fantastisk och på många sätt beundrar jag dig. Kram till hela familjen..

Svar: Tack finaste svägerska! Jag beundrar dig ska du veta!! Vilda frågar varje dag om Matilda och Oscar kan komma och sova över.. Så snart får ni komma hit :)Kram
Zara Kronvall Sigfridsson

2013-01-30 @ 11:14:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback