På bättringsväg!

Publicerat: 2013-01-03 Kl: 22:07:21 | I kategori: Zara skriver

I dag vaknade jag utan halsont på flera veckor vilket givetvis kändes underbart.. Känner att jag går lite på halvfart fortfarande men det tar ju sin tid. I morgon blir det jobb eftersom vi nu är smittofria..
Sedan är jag ledig på lördag och då ska jag och barnen gå på bio, SUNE i Grekland! Jag älskade Sune som barn, så jag tycker det ska bli minst lila roligt att se den :).
Sen blir de jobb på Söndag då vi håller julkonserter i Gärds Köpinge kyrka kl 16&18. Kan ju tyckas lite konstigt att sjunga julsånger nu när alla slängt ut granar & ställt in stakar i skåpen. Men frågar du Emil så är julen slut först den 20 knut! I kyrkan är det fortfarande jul! Det blir lite blandade julsånger med budskap, någon vintersång och fam Sigfridssons jullåt :)
Ska bli roligt och att intresset för konserterna varit så höga är ju ännu mer roligt!! Vi kanske ses där?

Nu är det dags att sussa, börjar tidigt i morgon och jag behöver all sömn jag kan få!

Som ni ser på bilden så har det i ge lisift någon nöd på barnen i alla fall.. Det har knappt märkts att dom har halsfluss! :)

Kommentarer
Postat av: Pia

Skönt att du e på bättringsvägen nu. Tycker det e många som e förkylda nu men har väl med detta trista vädret o göra. ha en bra dag.

Svar: Ja, verkligen.. Alla snörvlar..
Zara Kronvall Sigfridsson

2013-01-05 @ 09:18:07
Postat av: jessica

Hej Zara!

Jag var i Gärds köpinge kyrka ikväll tillsammans med mina föräldrar och lyssnade på er. Det var jättefint. Vi gillade speciellt er egen julsång. Den är jättefin och ni sjunger jättefint alla tre!

Kram Jessica


Svar: Vad roligt att ni var där! Tack! Ja, visst blir man glad av den låten!? Kram
Zara Kronvall Sigfridsson

2013-01-06 @ 20:08:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback