Nytt rum!

Publicerat: 2013-01-14 Kl: 22:44:16 | I kategori:

Om ni minns så skrev jag för ett tag sedan att Ängla minsann inte alls gillar den gamla stilen vi har i huset. Hon skulle minsann ha ett modernt rum. Så när hon fyllde 8 år i Sep önskade hon sig presentkort på IKEA och fick det av släkt och vänner.
Sedan har de haltat lite med renovering av rummet men nu har jag satt fart. Har så många ensamma kvällar, så då kan jag lila väl stå där inne och jobba :).
Först började vi att rensa ut och packa ner det hon ska ha kvar.. Några säckar gick till tippen...
Sedan började jag måla taket som Jag blev klar med idag.. Därefter målade jag träväggarna med ett laget vitt till för att bättra på.. Sedan listerna runt dörrarna. Spacklade igen hålen. Så i morgon ska jag rolla den väggen som inte ska ha tapet.
Därefter ska jag hyra en slipmaskin och slipa golven och måla dom ljusgrå. Ska få hjälp med att tapetsera väggen eftersom jag inte kan det.
Det ena fönstret (som syns på bilden) ska målas vitt, men gör det först när det blir lite varmare ute..
Det ska bli så roligt att skruva ihop alla nya möbler hon köpt och skönt ska det bli att inte ha hennes bohag i hallen :)..

Kommentarer
Postat av: Therese

Det är kul att hemmafixa! Jag ska ägna sportlovet åt det. Peter och Bella ska till Åre och åka skidor. Jag stannar hemma och jobbar. Skidor är inget för mitt sönderopererade knä och hel-reparerade rygg.
Jag har inte sagt nåt till Peter men jag tänker måla om köket, det är läskigt 90-talsgrönt ny, så det blir vitt, och även måla om mitt träfärgade vitrinskåp vitt. Sen lite nya gardiner och krukor så blir det ett nytt kök!
Funderar på att slipa bordsskivan också och måla den med vit. Men det blir kanske för mycket?
Lycka till med Änglas rum. Ska bli kul att följa!

Svar: Vad skönt med lite egentid! Härligt för Bella och Peter också med egentid med varandra.. Det kommer bli super med vitt, det är aldrig fel :) Lycka till!!
Zara Kronvall Sigfridsson

2013-01-15 @ 07:26:32
Postat av: mamma

Vad jag beundrar dig, du är fantastisk.. Du jobbar har tre barn o nu själv på kvällarna, var får du orken ifrån? Nu har vi med kommit igång ,panelen snart klar äggvit färg . Taket ska bli vitt, sen vill jag ha vita luckor vad tror du om det?. Färg klickarna får bli i gardiner mm..puss

Svar: Tack fina mamma! Man får passa på när energin finns.. Men jag är ganska duktig på att avsluta något jag börjat med.. Jag "ger" mig inte förrän jag är färdig! Men du är ju också duktig med ditt kök :)
Zara Kronvall Sigfridsson

2013-01-15 @ 08:37:28
Postat av: Fia

Kul att fixa lite hemma =)

Svar: Ja det är alltid roligt :)
Zara Kronvall Sigfridsson

2013-01-19 @ 13:13:43
URL: http://sofsan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback