Jullov

Publicerat: 2013-12-20 Kl: 23:03:07 | I kategori: Allmänt

Puh, det är något visst med den där veckan innan jul! Jag skrev häromdagen att jag inte kände mig så stressad inför alla måsten.. Men jag tänkte inte på alla de där glöggmysen på förskolan, avslutningar och andra roliga "måste". För det är ju roligt och man vill hinna vara överallt! Vi hade även två underbara konserter i Köpinge kyrka med Jonas och hans körer. Verkligen en helt fantastisk kväll! Dubbla föreställningar som var fullsatta! 
Det innebar ju dock att det blev för lite sömn i natt och när kl ringde 4 i morse (gick upp lite tidigare än vanligt) var jag inge utsövd.. Men vad gjorde väl de, sista dagen innan lovet!
Nu väntas många morgnar då jag ska dra mig och dricka kaffe i lugn och ro.
Som jag ska njuta! 

Kommentarer
Postat av: Gammelmoster Mallan

Det är kanske för sent. Men jag vill att du uppnmanar folk att skänka en slant till Radiohjälpen. När man ser syrier gå omkring i leran i Libanon och fryser och ser barnen som ber om filtar och skor inför vintern vill man gråta.Zara gör någon i radion om du kan!

Svar: Ja det är fruktansvärt! Man hoppas att alla skänker en slant till dom behövande i Libanon. Tyvärr är jag ledig nu, så jag kan inte säga det i radion.
Zara Kronvall Sigfridsson

2013-12-22 @ 18:35:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback