Sol, bad och mycket trots!

Publicerat: 2013-08-03 Kl: 00:44:00 | I kategori: Allmänt

Känns som dagarna bara försvinner.. Snart är min vecka i KBG över och tåget ska ta oss hem.. Vi badar, äter, åker båt, ätet glass, spelar minigolf och badar igen.. Mysigt va!? 
Ja det låter ju så och bilderna visar bara dom trevliga stunderna.. Men nu kommer sanningen fram igen! Barnen är inne i någon form av 4 års trots (känns som alla åldrar innefattar trots!?) Älvin lever rövare och är allmänt högljudd Och brötig. Vilda piper och har sina idéer (om tex att trosor inte känns bra. Likaså bikini och baddräkt, vilket gör att hon endast badar där nakenbad är tillåtet). På kvällarna springer dom upp å ned och gör mig galen.. Men utöver det är det så harmoniskt som bilderna visar ;).
För att ingen ska få för sig något annat så älskar jag mina barn trots trotsen och givetvis har som sina fina stunder.. 
 
För att lyfta fram det positiva stunderna (för det ska man ju) så var dom fina när vi åkte till minneslunden. Jag har inte varit där sedan farmors aska spridits ut. Vilda satte blommor i en vas. Älvin tände ljuset och sa "Stackars gammelfarmor. Jag "snaknar"dig!"
Kommentarer
Postat av: Gammelmoster Mallan

Vad mysigt ni har det! Längtar faktiskt efter busungarna och den stora också förstås. Att inte vilja ha trosor på sig ligger nog i släkten. Vad jag minns ville inte Sanna heller ha trosor på sig när hon var liten. Hon hade de istället på huvudet! Kramar till er alla

Svar: Ha ha, jag trosorna ligger nog i släkten ;).. Nu har hon dom på dagis i alla fall! Tummen upp för det! Vi saknar er också! Förstår att det är osäkert för att boka till Annie, men ring mig om ni vill göra det! Kram
Zara Kronvall Sigfridsson

2013-08-03 @ 11:05:18
Postat av: Pia

Säkert ingen son tvivlar på att du älskar dina barn Zara men visst tusan e det tålamodsprövande när de är inne i sina trots perioder. Det kan nog ingen förneka :) Isåfall ljuger dom. Låter ju som ni har det jättemysigt :)

Svar: Ja mestadels har vi haft det mysigt! ;).. Sant som du skriver Pia! Kram
Zara Kronvall Sigfridsson

2013-08-03 @ 19:31:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback