Kall morgon!

Publicerat: 2013-04-02 Kl: 07:34:44 | I kategori: Sång/Musik/Artisteri

God morgon!
Det är en tidig, kall men fin morgon när solens strålar försöker tränga sig fram!
Står och väntar på bussen. En ny vecka med en massa nya rutiner på jobbet. Bl.a. Kommer vi numer ha öppet till kl 19 om kvällarna.
I går spenderade jag min tid på teatern med andra artistkollegor, musiker och hela crewet i "Hjälp Ebba stoppa cancer". Det vart en härlig eftermiddag men också väldigt tuff med tanke på alla känslor som väller upp!
På skivan vi spelat in har jag valt en låt som Emil har skrivit. Han skrev den 2004 då ett av hans största fan gick bort. En liten flicka vars organ bröts ned. Låten är skriven till flickan och hennes familj..
Låten har en fantastisk text och kände direkt att jag ville göra min version av den till Selma som skivan tillägnats och till hennes mamma.
Låten har inte varit lät att tolka, men jag tror jag fick fram rätt känsla igår på konserten. Det blev bättre live en vad det är på skivan.. Kanske för att Selmas mamma fanns på plats!? Kanske för att jag hunnit repa den väl med de duktiga killarna i bandet.
Inspelningen av låten gick allt för fort.
Vi hade endast några dagar att välja låt och spela in..(meningen var att skivan skulle släppts i julas). Så både jag och N som producerat fick jobba i rask takt och jobbet blev gjort nattetid på den lilla tid vi båda hade just då.
Men så är det i bland. Det är för en god sak, så det får vara så..
Jag är i alla fall glad att kunna ge av det jag kan till detta projektet. Tänk att över 300 personer kom till teatern igår för att stötta kampen mot barncancer! Det är fantastisk!
Det är verkligen värt en applåd!

Kommentarer
Postat av: Agnetha

Allt var bara så underbart.Många tankar känslor och musik.Kram

2013-04-02 @ 09:36:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback