Julgåvor

Publicerat: 2012-12-18 Kl: 22:41:26 | I kategori:

När det inte sker någon gemensam insamling på förskolan får man själv använda fantasin ;). För visst vill man visa att man uppskattar fröknarna som tar så väl hand om våra barn! Dom gör ett fantastiskt arbete! Våra små trivs så bra på sin avdelning vilket är en stor lättnad för oss som föräldrar!
I år köpte jag glögg i fina flaskor på VILLAGE. Hoppas de ska uppskattas!?

Kommentarer
Postat av: mamma

Du är verkligen så omtänksam o påhittig. Tror alla gånger att den presenten kommer uppskattas..Är faktiskt stolt över dig. puss

Svar: Puss på dig fina mamma!
Zara Kronvall Sigfridsson

2012-12-19 @ 09:11:57
Postat av: Therése

Det brukar alltid komma upp lapp om i nsamling av "Present-peng" men de som gjort det innan har slutat... Tror det var föräldrarådsrepresentanterna som brukade göra det. Så jag fick lite panik igår när jag kom att tänka på det. Men jag luskade med Mia idag och de ska jobba på fredag fm allihopa så jag fixar imorgon efter jobbet :)

Svar: Jag jobbar så mycket kring jul annars hade jag gärna tagit de på mig. Ä & V hade sin sista dag innan julafton igår, därför vi lämnade det då.. Men sen ska dom tyvärr vara där resten av julen :(..
Zara Kronvall Sigfridsson

2012-12-19 @ 16:39:04
Postat av: CARIN

Vilket tips så bra: Har funderat över någon Julklapp till mina arbetskamrater, och detta var ju toppen. For genast "in till stan" Carin

Svar: Ja, det är en trevlig present. Jag tycker om att ge bort saker som kan brukas.. Då vet man att de kommer till användning :)
Zara Kronvall Sigfridsson

2012-12-19 @ 18:36:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback